زیاد عجیب نیست که کلمه "OK" را در حین گفتگو از مخاطبتان بشنوید.اما برخی از ما گاهی اوقات کنجکاو می شویم که بدانیم "OK" یعنی چه و ریشه آن چیست و گاهی از دوستان و آشنایان و مدرسان زبان مطالبی در این مورد می شنویم. با بخش جالب انگیز سایت آکسان پلاس همراه باشید.

«کشور انگلستان سال ها پیش در جنگ جهانی دوم، پس از هر یک از جنگ هایش با کشور های گوناگون برای این که آمار سربازان را به دست بیاورد، روی پرچمی تعداد کشته ها را ثبت می کردند. مثلا "5K"، مخفف کلمه "kill" معادل پنج کشته. یک روز پس از جنگ متوجه شدند آن روز هیچ کشته ای نداشته اند و روی پرچم نوشتند 0k و چون در کشور انگلیس به صفر (اُ) (O) می گویند، از آن پس هر وقت در انجام کاری هیچ مشکلی نبود وهمه چیز درست بود از OK استفاده می کردند! »
اما جالب است بدانید که این داستان به رغم ظاهر جذابش، ساختگی است. البته با جست وجویی در اینترنت خواهید دید روایت های زیادی برای ریشه کلمه OK نقل شده است. ازجمله می گویند این واژه به ماجرای قنادی بر می گردد که حروف O و K را که حرف اول نامش بوده روی بیسکویت ها حک می کرده یا عده ای دیگر که می گویند در یک کشتی سازی، نام کسانی که در ساخت کشتی مشارکت می کردند و حرف اول نامشان با O و K شروع می شده را روی بدنه کشتی حک می کردند و... . ولی قوی ترین روایت را منسوب به مقاله ای می دانند که سوم فروردین 1280/ 23 مارس 1839 در روزنامه بوستون مورنینگ منتشر شده بود.
مقاله ای طنزآمیز با نام «جامعه ضدزنگ» در این روزنامه منتشر شده است که به شکل طنزگونه ای، مخفف های جالبی ارائه می کرد. این روزنامه شکلی نادرست از کلمه all correct (تمام صحیح) را به شیوه گفتاری oll korrect در نظر گرفت و دو حرف اول آن را به صورتok مخفف کرد. یک سال بعد از انتشار مقاله جامعه ضد زنگ (1840) در زمان انتخابات هشتمین ریاست جمهوری آمریکا، مارتین ون بورن که برای بار دوم در انتخابات شرکت کرده بود، به منظور تبلیغات، کارزار انتخاباتی ای با عنوان Old Kiderhook با اسم مستعار OK تشکیل داد. او همچنین باشگاهی با نام اوکی کلاب که مکانی برای هوادارانش است را بنا نهاد. البته اوکی از حروف ابتدایی Old Kinderhook که نام زادگاه ون بورن بوده گرفته شده بود و به این ترتیب بود که کلمه OK در تاریخ ماندگار شد.
سایر مطالب جالب انگیز را در سایت آکسان پلاس را مطالعه کنید.