در نمایشگاه "CES 2018"، «اردک رباتیک افلک "Aflac"» که محصولی از یک شرکت به همین نام بوده، معرفی شد؛ این گجت به عنوان یک اسباب بازی هوشمند برای کودکان بیمار طراحی شده است. با آکسان پلاس همراه باشید.

یک شرکت بیمه به نام «افلک» با همکاری کمپانی «اسپروتل "Sproutel"» نوعی اسباببازی منحصر به فرد را عرضه کردند که طبق گفته سازندگان، برای خوشحال کردن و کمک به فرآیند درمانی کودکان مبتلا به سرطان طراحی شده است. اردک رباتیک افلک از بسیاری از جهات تفاوت چندانی با سایر اسباب بازیهای مجهز به سنسورها و فناوریهای مدرن ندارد و به واسطه ظاهر با نمک و پوشش نرمش، وسیلهای بسیار سرگرمکنندهای به حساب میآید.
البته گجت ساختهشده مزیتهای فراوانی نسبت به اسباب بازیهای مشابه دارد و مشخصا برای اهداف آموزشی و درمانی ساخته شده است. به صورت کلی کودکانی که از سنین پایین به بیماریهای سخت مبتلا میشوند، در اشتراک گذاشتن احساسات درونی خود مشکل دارند و به همین خاطر، شرکت افلک با ساخت ایموجیهای مخصوصی برای این اردک رباتیک، راهحلی برای این مشکل پیشنهاد کرده است.
به راحتی کودکان میتوانند با متصل کردن ایموجی دلخواه خود به سینه اردک رباتیک افلک، احساسات درونی خود را از طریق این اسباب بازی منعکس کنند؛ به عنوان مثال با استفاده از ایموجی غمگین، اردک سر خود را پایین میاندازد و آه با مزهای میکشد و یا اگر هم شکلک خوشحال طراحیشده به اردک متصل شود، گجت شروع به بالا پایین پریدن و رقصیدن میکند.
از طرف دیگر برای راحتتر کردن فرآیند درمانی کودکان هم ویژگیهای جالبی به این ربات اضافه شده است؛. مثلا بیماران کوچک میتوانند با شبیهسازی فرآیند شیمیدرمانی برای اردک خود، احساس تنهایی ناشی از درمان را سادهتر تحمل کنند و بیشتر با شیوه مداوای خود آشنا شوند. استفاده از فناوری «واقعیت افزوده "AR"» برای غذا دادن و حمام کردن اردک رباتیک افلک هم که به کمک یک اپلیکیشن مخصوص و اتصال بلوتوث اجرا میشود، اسباب سرگرم شدن بیشتر بچهها را فراهم میکند.
با استفاده از فناوری "AR" این امکان وجود دارد که کودک اسباب بازی هوشمند خود را در یک جنگل فانتزی به گردش ببرد، از آهنگهای آرامشبخش در نظر گرفته شده لذت برده و در صورت بروز مشکل، از تمرینهای تنفسی آرامشبخش طراحیشده استفاده کند.
به راحتی میتوان پوشش نرم قرار گرفته بر روی اسباب بازی را به راحتی از آن جدا کرد و با این کار میتوان سنسورها و تجهیزات به کار رفته در اردک رباتیک افلک را به خوبی برانداز نمود. موتورهایی که برای جابهجایی نوک پرنده در نظر گرفته شدند و اسپیکرهایی که علاوه بر پخش صدا، ارتعاشهایی برای شبیهسازی ضربان قلب حیوان تولید میکنند، از همه بیشتر به چشم میآیند.
اردک ساختهشده تاکنون توسط 100 کودک بیمار امتحان شده است.
از سایر مطالب بخش تکنولوژی و گجت در سایت آکسان پلاس دیدن کنید.