به تازگی حلزونی مشاهده شده است که عمل فتوسنتز انجام میدهد. با آکسان پلاس همراه باشید.

یک نوع حلزون با نام معمول "Eastern Emerald Elysia" و نام علمی "Elysia Chlorotica" با خوردن هر گیاهی، می تواند DNA آن گیاه را کسب کرده و خاصیت فتوسنتز کنندگی پیدا کند. این حلزون سبز رنگ در آبهای شور سواحل شرقی کشور امریکا زندگی میکند و دارای صدف نیست و ظاهری شبیه برگ دارد.
اندازه این حلزون دو تا سه سانتیمتر است و ممکن است تا شش سانتیمتر هم برسد. این جانور از طریق خوردن جلبکها ژنهای مربوط به فتوسنتز را دریافت میکند. اما نکته مهم این است که آنچه در رابطه این حلزون و جلبک اتفاق میافتد فراتر از از رابطه همزیستی است و این حلزون ژنهای جلبک را دریافت کرده و با استفاده از آنها فتوسنتز انجام میدهد.
آشنایی با حلزون
«حلزون» یا «لیسَک» نوعی «نرم تن» در ردهٔ «شکم پایان» است. علت اینکه حلزون را در رده شکم پایان قرار دادهاند این است که در حقیقت تمام قسمت زیرین بدنش، پای آن به شمار میرود. زیست شناسان تا به امروز بیش از 30 هزار گونه حلزون را شناسایی کردهاند. حلزون از محیط زیست بسیار متنوعی برخوردار میباشد. محل زندگی بعضی از گونه حلزونها در دریا بوده و بعضی از گونههای آن در آبهای شیرین یا در باغها زندگی میکنند. حلزون از انواع گیاهان تغذیه میکند.
سایر مطالب جالب انگیز را در سایت آکسان پلاس را مطالعه کنید.