قهوه نباید در حالت ناشتا مصرف شود. بهترین زمان مصرف قهوه بعد از صرف صبحانه است و زمانی که فرد ناشتاست نباید قهوه بنوشد. همچنین مصرف آن همراه با شیر نیز توصیه نمیشود. با آکسان پلاس همراه باشید.

قهوه خاصیت نشاط آوری دارد و نوشیدن آن باعث رفع کسالت میشود. با آنکه جوشانده قهوه، باعث رفع کسالت و شب بیداری است و حالت نشاط آور دارد اما زیادهروی در مصرف آن سبب لاغری، خشکی مغز، بیخوابی و کاهش میل جنسی میشود.
قهوه در رفع سرفههای بلغمی کمککننده است، اما با این حال کسانی که مزاج سردتری دارند، با منع مصرف آن مواجه هستند. قهوه در خشک کردن رطوبات بدن، سرفههای بلغمی، خلط پشت حلق، گشودن گرفتگیهای مجاری بدن، افزایش ادرار، کاهش تشنگی، تلیین روده، تقویت معده و رفع سردرد موثر است و چنانچه برای سرفههای بلغمی و مزمن مصرف میشود، باید در زمان دم کردن قهوه، سه تا چهار عدد فلفل سیاه درسته به آن اضافه شود. سپس آن را صاف کرده و نوشید.
یکی از دیگر فواید قهوه، خواصی همچون پادزهر بودن، تسکین دردها، کاهش حرارت در بدن است و برای دررفتگیها میتوان از پماد قهوه همراه عسل استفاده کرد.
نوشیدن قهوه سرد برای قلب مضر است. برای تهیه جوشانده قهوه باید 20 تا 40 گرم قهوه را به آرامی در 300 سیسی آب جوشاند تا اینکه 100 سیسی بماند، سپس آن را صاف کرده و گرماگرم نوشید. نباید اجازه داد که قهوه سرد شود، زیرا برای قلب مضر است و باعث تپش قلب میشود.
برای تقویت قلب باید هنگام تهیه قهوه، به آن چند پر زعفران اضافه شود تا به بهترین وجه از ضرر آن بکاهد. همچنین اگر قهوه با زنجبیل، نبات، گلاب یا زعفران آماده شود، جلوی عواض سوء آن گرفته خواهد شد.
سایر مطالب مرتبط با طب سنتی را در سایت آکسان پلاس مطالعه کنید.