همانطور که میدانید شوره ابرو نیز مانند شوره سر به علت خشکی پوست اتفاق میافتد. پوست خشک باعث خارش ابرو و خاراندن آن سبب لایهلایه شدن ورقههای مرده پوست و به وجود آمدن شوره میشود . در این مقاله از آکسان پلاس درباره علت و درمان شوره ابرو مفصلا توضیحاتی ارائه کردهایم.

در واقع شوره ابرو دلیل جدیدی ندارد. این مشکل در ابتدا مثل شوره پوست سر به دلیل پوست خشک ایجاد میشود. در صورتی که پوست بسیار خشکی دارید، به خارش میافتد، خشک میشود و سلولهای مرده ورقهورقه ایجاد میکند. به این مشکلات «شوره ابرو» گفته میشود.
از سوی دیگر، بیماریای که «درماتیت سبورئیک» نام دارد نیز باعث شوره ابرو میشود. در این مورد، پوست زیر ابروهای شما چرب میشوند و شورههای زرد ورقهورقه در این قسمت ایجاد میشود. همچنین پوست قرمز و خارشدار میشود.
در صورتی که در ناحیه ابرو دچار خارش شدید یا ورقههای شوره زرد دور ابرو مشاهده کردید، مطمئنا دچار شوره ابرو شدهاید. قبل از اینکه هر نوع درمان پزشکی را امتحان کنید، میتوانید بعضی از شیوههای درمانی خانگی طبیعی را برای درمان شوره ابرو مورد استفاده قرار دهید. در صورتی که شوره ابروی شما در مرحله آغازین است یا تنها با تولید سبوم یا خشکی بیش از حد پوست ایجاد شده است، به راحتی میتوان با درمان خانگی، آن را برطرف کرد. در شرایط حاد، با متخصص امراض پوستی مشورت کنید.
روشهای درمان خانگی شوره ابرو
در واقع برای درمان شوره ابرو، میتوان از راههای درمانی زیر بهره گرفت:
شستن ابرو با سرکه رقیق شده به وسیله آب نیز موثر است.
استفاده از محلول «هرتونیک سینره» در برطرف کردن شوره ابرو تاثیرگذار است.
شستن ابروها با شامپو سلنیوم سولفاد نیز مفید میباشد، اما بسیار دقت کنید که وارد چشمها نشود.
صورت و ابروهای خود را با صابون خرچنگ بشویید.
استفاده از روغن بادام تلخ خالص نیز در درمان شوره تاثیرگذار است.
در هنگام حمام کردن ابرو خود را چندبار با زرده تخممرغ محلی بشویید.
یک درمان دیگر برای رفع شوره ابرو، مالش ابرو با آب سیب و یا سرکه رقیق شده سیب میباشد.
شامپوهای حاوی «پیریتیون زینک» یا «سلنیوم»، «شامپوهای ضدقارچ کتوکنازول»، «شامپوهای تار» و «شامپوهای سالیسیلیک اسید» نیز درمانهای مناسبی در این مورد میباشند.
سایر مطالب مرتبط با زیبایی پوست و مو، پوست و مو را در سایت آکسان پلاس مطالعه کنید.