براساس نظر پزشکان سینوس ها از بدو تولد تا چهارسالگی بتدریج رشد می کنند و عفونت آنها که به مثابه فیلترهایی برای بدن عمل می کنند، باعث ایجاد گرفتاری هایی برای بیمار می شود. با بخش بیماریهای کودکان سایت آکسان پلاس همراه باشید.

به طور کلی علائمی که سینوزیت ایجاد می کند در سنین مختلف، متفاوت است، به عنوان مثال اگر یک نوزاد شیرخوار، سینوزیت اتموئید بگیرد، دچار علامتهایی چون تورم و التهاب چشمی، بی اشتهایی، سردرد و تب می شود و در موارد شدید عفونت، چشم را هم درگیر می کند. اتموئیدیت یک اورژانس پزشکی است و مراجعه سریع پزشک را می طلبد. در موارد حاد و شدید سینوزیت درمان سرپایی جوابگو نیست و بایستی بیمار را سریعا بستری کرد، گفت:گاهی اوقات سینوزیت علائمی شبیه به مننژیت دارد.
در صورتی که سردرد، گرفتگی بینی، ترشحات سبزرنگ یا چرکی از بینی و سرفه بیش از سه هفته به طول بیانجامد بیمار بایستی از نظر سینوزیت مزمن بررسی شود. درباره عوامل ابتلا به سینوزیت نیز ناهنجاری هایی که در بینی هست نظیر پولیپ، انحراف تیغه بینی، عفونت در دندان، گوش درد چرکی، سرماخوردگی مداوم، زمینه آلرژی، عدم تزریق واکسن های لازم چون آنفلوآنزا، پنوموکوک و هموفیلوس، مصرف زیاد سیگار یا قرار گرفتن در معرض دود آن، نقص یا ضعف سیستم ایمنی و سوء تغذیه از جمله عوامل مستعدکننده ابتلا به سینوزیت هستند.
براساس نظر پزشکان توصیه اکید می شود افراد مبتلا از قرار گرفتن در هوای سرد و هرگونه دود که سینوس ها را تحریک می کند اجتناب کنند، دستورات پزشک را به طور دقیق اجرا کرده و استراحت کافی داشته باشند و تزریق واکسن های لازم را فراموش نکنند. اگر سینوزیت را به شکل کامل درمان نکنید این بیماری تا آخر عمر باقی خواهد ماند.
سایر مطالب مرتبط با بیماریهای کودکان را در بخش کودک سایت آکسان پلاس مطالعه کنید.